Bosszantó - Hogy ideges légy....

Politika, magyarok, filmek, hírek, újdonságok. Majdnem sztori magazin.

Címkék

about (1) adó (2) adósság (1) áfa (1) árfolyam (1) árvíz (1) bank (1) cenzúra (1) csökkentés (1) diktatúra (1) euro (1) fidesz (2) forint (1) ház (1) hitel (1) info (1) ingyen (1) jégeső (1) közeleg a vég (1) lakásbiztosítás (1) magamról (1) ostrom (1) pál (1) pénz (1) schmitt (1) székház (1) szja (1) tető (1) Címkefelhő

6 nap és betömik a szánkat

2010.12.25. 22:32 mereg

Ha ha ha! Itt kellene nevetni, de egy fecske nem csinál nyarat. Gyorsan kell írnom és sokat, ugyanis közeledik a diktatúra előfutára, a cenzúra. Ezt pedig azonnal leszedetnék velem (vagy mással).

Nem csinál hülyeséget a FIDESZ, ugyanis így fogunk 4 évig jól élni, hogy nem tudunk semmi rosszról. Csak szerintem sokakat ez nem izgat, mert a saját bőrén úgy is meg fogja érezni. Azért kérdezném, hogy ilyenkor a harcias MTV székházat ostromló emberek hol vannak? A nagy forradalom... Amit anno harsongtak... Most mi lesz? Diktatúra. Akkor ezek szerint az ostromlók a beépített ÁVÓ-sok lehettek?

Nem értem a világot, szeretném, ha valaki elmagyarázná... Mindenki csak sír, de nem tesz semmit.

Most már muszáj csinálnom sok gyereket, aztán valami nagyon menő állást találni, végül venni egy szőlős birtokot...

Nevetéssel kezdtem, nevetéssel fejezem be... Micsoda véletlenek...

HAHAHA!

VESSÜNK VÉGET A CENZÚRÁNAK!!!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz cenzúra diktatúra ostrom székház közeleg a vég

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr762539154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása