Bosszantó - Hogy ideges légy....

Politika, magyarok, filmek, hírek, újdonságok. Majdnem sztori magazin.

Címkék

about (1) adó (2) adósság (1) áfa (1) árfolyam (1) árvíz (1) bank (1) cenzúra (1) csökkentés (1) diktatúra (1) euro (1) fidesz (2) forint (1) ház (1) hitel (1) info (1) ingyen (1) jégeső (1) közeleg a vég (1) lakásbiztosítás (1) magamról (1) ostrom (1) pál (1) pénz (1) schmitt (1) székház (1) szja (1) tető (1) Címkefelhő

A magyar mentalitás

2010.06.10. 09:53 mereg

A legelső változtatást itt kellene megtennünk. Addig akármilyen ember kerül a képviselői székbe, ha nem is azonnal, de lopni fog.

Mert a magyar emberben benne van, hogy "hazaviszem jó lesz valamire". Dolgozhat bárhol.

"Uhh, szereztem így egy kis pénzt", "itt egy kiskapu". Nem azt mondom, hogy más országokban nincs jelen ez a jelenség, de vannak olyanok, akik őszintébbek. Rafinált nép a magyar, minden törvényben megtalálja a kiskaput vagy saját magának készíti.

A pénz pedig megbolondítja az embereket. Sőt mondhatnám, hogy irigyek vagyunk a másikra. Neki van egy luxus autója, biztos lopta, keresztbe teszünk azért is, mert jól megy neki a szekér.

Ezért vagyunk képtelenek megbízni a másikban és ezért folyamodik mindenki a lopáshoz. Ha ő nem viszi el azt a dolgot, akkor majd más. Ez az összes területre érvényes.

Persze, mint mindig, tisztelet a kivételnek.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar dolgozó képviselő kiskapu irigy lop csal hazudik

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr952067844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása