Bosszantó - Hogy ideges légy....

Politika, magyarok, filmek, hírek, újdonságok. Majdnem sztori magazin.

Címkék

about (1) adó (2) adósság (1) áfa (1) árfolyam (1) árvíz (1) bank (1) cenzúra (1) csökkentés (1) diktatúra (1) euro (1) fidesz (2) forint (1) ház (1) hitel (1) info (1) ingyen (1) jégeső (1) közeleg a vég (1) lakásbiztosítás (1) magamról (1) ostrom (1) pál (1) pénz (1) schmitt (1) székház (1) szja (1) tető (1) Címkefelhő

Mire jó egy fejvadász cég? Semmire?

2011.05.24. 10:46 mereg

Manapság annyi fejvadász cég mozog a HR területen, hogy szinte felsorolni is nehéz lenne. Őszintén szólva - eddig egyetlen egy kis fejvadász céget kivéve, aki egy területre szakosodott - nem érnek semmit.

Mert például rendszergazdának hamarabb felvesznek egy nyelvtanárt, mint egy profi szakembert. Sajnos nincsenek otthon a különböző szakmai területeken, ami egy ember számára tényleg nehéz lenne. Több szakembert foglalkoztatni kiválasztásra nem éri meg nekik sem, így marad a sablonos kérdezgető kisasszony, aki kb. 20 mondatból megállapítja, hogy alkalmas-e vagy sem. Kérdésem csak annyi, hogy ez megéri a nagy cégeknek? Plusz pénzért?

Írhatnék még rizsát, de manapság mindenhova nyelvtanárt keresnek, szóval ne mondja senki, hogy nem jó semmire az a szak :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr92928290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása