A magyar mentalitás

2010.06.10. 09:53 mereg

A legelső változtatást itt kellene megtennünk. Addig akármilyen ember kerül a képviselői székbe, ha nem is azonnal, de lopni fog.

Mert a magyar emberben benne van, hogy "hazaviszem jó lesz valamire". Dolgozhat bárhol.

"Uhh, szereztem így egy kis pénzt", "itt egy kiskapu". Nem azt mondom, hogy más országokban nincs jelen ez a jelenség, de vannak olyanok, akik őszintébbek. Rafinált nép a magyar, minden törvényben megtalálja a kiskaput vagy saját magának készíti.

A pénz pedig megbolondítja az embereket. Sőt mondhatnám, hogy irigyek vagyunk a másikra. Neki van egy luxus autója, biztos lopta, keresztbe teszünk azért is, mert jól megy neki a szekér.

Ezért vagyunk képtelenek megbízni a másikban és ezért folyamodik mindenki a lopáshoz. Ha ő nem viszi el azt a dolgot, akkor majd más. Ez az összes területre érvényes.

Persze, mint mindig, tisztelet a kivételnek.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar dolgozó képviselő kiskapu irigy lop csal hazudik

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr982067844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása