Bosszantó - Hogy ideges légy....

Politika, magyarok, filmek, hírek, újdonságok. Majdnem sztori magazin.

Címkék

about (1) adó (2) adósság (1) áfa (1) árfolyam (1) árvíz (1) bank (1) cenzúra (1) csökkentés (1) diktatúra (1) euro (1) fidesz (2) forint (1) ház (1) hitel (1) info (1) ingyen (1) jégeső (1) közeleg a vég (1) lakásbiztosítás (1) magamról (1) ostrom (1) pál (1) pénz (1) schmitt (1) székház (1) szja (1) tető (1) Címkefelhő

Mire jó a lakásbiztosítás?

2010.06.08. 08:59 mereg

Én magam és még jó páran azon gondolkodunk, hogy végül is mire jó a lakásbiztosítás. Egy vidéki 100m-es házra fizetek negyedévenként 10.000 Ft-ot. Ez évente 40.000 Ft.

Nos, ha belecsapna a villám a házba (márpedig ritkán csapdos), akkor ezt a pénzt, ha nem fizetném, simán rá tudnám fordítani, az elektromos eszközök kicserélésére illetve a javításokra.

Eddig még rendben is volnánk. De mi van akkor, ha jégeső van, vagy például árvíz?

Ó semmi gond, az állam kifizeti! Akkor kérdem én: Mire jó a lakásbiztosítás?

Mert a tavalyi jégeső után volt néhány lerombolt tető a falvakban és mily meglepő, hogy kb. 80%-ának nem volt lakásbiztosítása. Amikor pedig arra járok tiszta új tető fityeg a házon.

Ez nem igazság! Legyen emberséges az ember, csak egy mértékig. Aki árterületre épített, az is tisztába volt azzal, hogy azért hívják árterületnek, mert addig esős időkben eljut a víz.

Én nem akarom fizetni azoknak az új házát, akik már eladták az összes ablakukat a házukból (amit persze szinte ingyen kaptak), felszedték a parkettát és azzal tüzeltek és csak családi segélyből és munkanélküli segélyből élnek. (itt nem utalok senkire, de szerintem egyértelmű)

Szerintem vagyunk így egy jó páran!

1 komment

Címkék: ingyen pénz ház jégeső árvíz tető lakásbiztosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr132064888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereg · http://bosszanto.blog.hu 2010.06.15. 07:44:06

www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/letepett-tetok-leszakadt-vezetekek/cn/news-20100614-05562934
"Bere Tamás János szüleivel él az Erkel utca végén. Két perc alatt vitte el a tetőt a szélroham. Biztosításuk nekik sincs, a lenyugvó nap fényénél nagyjából fél órájuk maradt, hogy a megmaradt műszaki cikkeket a fedett alsó szintre hordják." (forrás: szon.hu)
Nah mégis mire való a lakásbiztosítás? Úgyis megkapják a pénzt....
süti beállítások módosítása