Mire jó egy fejvadász cég? Semmire?

2011.05.24. 10:46 mereg

Manapság annyi fejvadász cég mozog a HR területen, hogy szinte felsorolni is nehéz lenne. Őszintén szólva - eddig egyetlen egy kis fejvadász céget kivéve, aki egy területre szakosodott - nem érnek semmit.

Mert például rendszergazdának hamarabb felvesznek egy nyelvtanárt, mint egy profi szakembert. Sajnos nincsenek otthon a különböző szakmai területeken, ami egy ember számára tényleg nehéz lenne. Több szakembert foglalkoztatni kiválasztásra nem éri meg nekik sem, így marad a sablonos kérdezgető kisasszony, aki kb. 20 mondatból megállapítja, hogy alkalmas-e vagy sem. Kérdésem csak annyi, hogy ez megéri a nagy cégeknek? Plusz pénzért?

Írhatnék még rizsát, de manapság mindenhova nyelvtanárt keresnek, szóval ne mondja senki, hogy nem jó semmire az a szak :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr592928290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása